Gediplomeerd pedicure

uw voeten zijn bij mij

in goede handen

De eerste pedicure behandeling

Ieder mens, jong of oud  is gebaat bij een goede voetverzorging. Het maakt niet uit of u veel zit, staat of loopt.

Realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op uw voeten neerkomt? Wist u dat als uw voeten pijn doen, ongemerkt ook uw loop houding kan veranderen? Daardoor kunnen er weer rug- of nekklachten ontstaan. Preventief uw voeten laten verzorgen door een professionele pedicure is dus voor iedereen van groot belang.

Vergeet uw voeten niet, ze verdienen het!

CMK Pedicure werkt volgens de HAM code (Hygiëne, Arbo en Milieu voorschriften) van het HBA (hygiëne code voor pedicure). Dit om de veiligheid van u en de pedicure te garanderen. Verder is CMK pedicure aangesloten bij ProVoet, de branche organisatie voor de pedicures. Hieronder een stappenplan waarin wordt weergegeven wat er tijdens een eerste behandeling wordt uitgevoerd.

Heeft u vragen, schroom dan niet om mij te bellen. mailen kan natuurlijk ook. Kijk voor de contact gegevens op de contact pagina

Stap 1

Kennismaking, intake en voetscreening

Iedere nieuwe cliënt in mijn praktijk krijgt een uitgebreid voetonderzoek. Daarnaast stel ik diverse vragen met betrekking tot uw ziektegeschiedenis (anamnese). Dit is om een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen en om op de juiste wijze een behandeling uit te kunnen voeren. Deze gegevens worden geregistreerd en vervolgens wordt er in overleg met u een behandeling opgesteld en krijgt u een complete pedicure behandeling.

Stap 2

Desinfecteren van de voeten

Hygiëne: het reinigen van de voeten met alcohol (huidvriendelijk).

Stap 3

Knippen van de nagels

Indien de nagels te lang zijn worden ze op de juiste manier geknipt om eventueel ingroeien te voorkomen. Verdikte nagels worden pijnloos, watergekoeld dunner gefreesd met een speciale pedicuremotor (nattechniek).

Stap 4

Verzorging van de nagelomgeving

De nagels worden glad gemaakt en vervolgens de nagelwallen schoongemaakt.

Stap 5

Verwijderen van overtollig eelt

Met een speciale pedicuremotor (nattechniek) freest onze pedicure watergekoeld het matige eelt weg voor een glad resultaat.

Stap 6

Verwijderen van een likdoorn

Met een scherp (nieuw) mesje wordt de likdoorn verwijderd.

Stap 7

Behandelen van kloven

Met een scherp (nieuw) mesje worden de kloven glad gesneden.

Stap 8

Behandelen van ingegroeide nagel

Met een speciale pedicuremotor (nattechniek) wordt met een frees de nagelwal vrijgemaakt waardoor er een klein stukje desinfecterend gaas (copline) in de nagelwal en onder de aangedane nagel(s) kan worden geplaatst.

Stap 9

Behandelen van schimmelnagel en verdikte nagel

De schimmelnagel (kalknagel) of verdikte nagel wordt met een speciale pedicuremotor (nattechniek) pijnloos en watergekoeld dunner gefreesd. Indien er sprake is van ernstige schimmel -en of verdikte nagels, kan het voorkomen dat extra tijd noodzakelijk is voor de 1e behandeling. Hiervoor zal dan ook een toeslag van een kwartier (€10,00) in rekening gebracht worden.

Adres

pinnen
Contactloos betalen is mogelijk
tikkie
samenwerkende-pedicures
Pink gellac
provoet

©2022 Lokwebdesign. Alle rechten zijn voorbehouden.