Gediplomeerd pedicure

Blijf in beweging met

gezonde voeten

Gellak aanbrengen

Wat is Gellak?
Gelac, Gelacq, Gelacquer, Color Gel, GelColor, Gelish van Hand and Nail Harmony, Pink Gellak.  Gellak nagels zijn allemaal verschillende namen voor Soak Off Gel. Gel of Gelnagels kun je normaal niet afweken in Aceton, de nieuwe generatie gels wel, vandaar de aanduiding Soak Off (afweekbaar). De innovatieve revolutie van de afgelopen drie jaar is dat Soak Off Gel wordt gepresenteerd als kleurlak waardoor het lijkt op gewone nagellak.

Hoe werkt Gellak?
Alleen Go Time van Young Nails wordt aangebracht in één laag en CND Shellac Luxe in twee lagen maar verder werken vrijwel alle Soak Off Gels -voor het gemak Gellak– volgens hetzelfde principe, eerst wordt een basislaag (basecoat) aangebracht, dan een dubbele kleurlaag (colorcoat) en tot slot een toplaag (topcoat).

Uitharding van iedere laag gebeurt met een UV lamp.

Het resultaat van de lagen samen zorgt voor twee zaken: versteviging van de natuurlijke als een bijna onslijtbare vervanger van gewone nagellak.

Hoe lang blijft Gellak perfect zitten?
Gellak is dus geen normale nagellak maar een dunne kleurlak op gelbasis die uithardt onder de UV lamp waardoor de kleur twee tot drie weken perfect blijft zitten zonder te chippen (afbladderen van de nagellak). Op de teennagels blijft Gellak zelfs zes tot acht weken perfect.

De Gellakken hebben de afgelopen tijd alle records gebroken, alle -grote- fabrikanten hebben inmiddels een eigen variant met verschillende namen. Het zijn fantastische producten voor alle vrouwen met of zonder kunstnagels. 

Dus tijd voor gellac op de teennagels!

Stap 1

Voorbereiden en verzorgen van de nagels.

Stap 2

Aanbrengen van de Gellak (Kleur naar keuze)

Stap 3

Uitharding door middel van een ledlamp.

Stap 4

Gellak blijft gegarandeerd 4 tot 6 weken zitten.

Adres

pinnen
Contactloos betalen is mogelijk
tikkie
samenwerkende-pedicures
Pink gellac
provoet

©2022 Lokwebdesign. Alle rechten zijn voorbehouden.